EXCLUSIEVE FOTOKUNST OP PLEXIGLAS

Ervaar de fotokunst op plexiglas bij Art Ambassadors. Het artwork wordt hoogwaardig afgedrukt en heeft een superieure beeldkwaliteit met glossy uitstraling op plexiglas die door jarenlange productinnovaties is geperfectioneerd. De fotokunst wordt achter 3mm plexiglas, ook bekend als acrylglas, verlijmd en zorgt voor diepte, intense kleuren en elegantie. Voor een duurzaam resultaat wordt de fotokunst op plexiglas voorzien van een 3mm dibond paneel.

Dibond is een harde kunststof plaat die aan beide zijden voorzien is van een aluminium toplaag en is stevig, vlak en zeer duurzaam. De fotokunst op plexiglas wordt standaard voorzien van een blind ophangsysteem door middel van een aluminium ophangprofiel die rondom het kunstwerk wordt bevestigd. Zo ontstaat er een zwevend effect voor een luxueuze presentatie.

BEKIJK COLLECTIE

*Nu tijdelijk 20% korting op de gehele collectie in onze webshop met code ARTDISCOUNT20

LUXE ARTWORK

Art Ambassadors wordt internationaal vertegenwoordigd door diverse interieurzaken, architecten en interieurstylisten in het hoger segment. Via de store locator ziet u het overzicht van onze partners en verkooppunten. Ook kunt u gemakkelijk en snel uw fotokunst op plexiglas bestellen. Bekijk hier onze gehele collectie fotokunst. Onze collectie is zeer divers; van een biddende monnik in India tot het metropolische Madrid.

Daarnaast komen wij regelmatig met nieuwe collecties van internationale topfotografen. Het artwork bieden wij aan op diverse formaten én mogelijkheden. Bijvoorbeeld een wit of zwart frame om het artwork met de handtekening van de fotograaf en de naam van het werk voor een elegante uitstraling. Heeft u een ander suggestie of wenst u een afwijkend formaat? Laat het ons dan weten via ons contactformulier of neem contact op met onze klantenservice via het nummer 085 401 0907.

BEKIJK COLLECTIE

*Nu tijdelijk 20% korting op de gehele collectie in onze webshop met code ARTDISCOUNT20

OPTIMALE SERVICE

Twijfelt u over welk fotokunst op plexiglas u wilt afnemen? Stuur ons dan een foto van uw interieur of wand met uw keuzes, dan zullen wij uw selecties in uw interieurfoto vormgeven. Zo krijgt u een goed beeld en kunt u gemakkelijker een keuze maken.

Welkom in de wereld van Art Ambassadors.