LEVERING

Art Ambassadors levert uw bestelde artwork aan het door u opgegeven afleveradres. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven op welk dagdeel van 3 geselecteerde dagen u in de gelegenheid bent om uw bestelling aan te nemen. Als er bijzonderheden zijn bij levering dan kunt u dat bij uw bestelling aangeven. Het artwork van Art Ambassadors wordt geleverd in een veilige verpakking voor kunstwerken en worden met speciaal vervoer geleverd om zo de kwaliteit van leveren te kunnen waarborgen. De levertijd bedraagt minimaal 8 werkdagen vanaf moment van de ontvangen bestelling en betaling. De verzendkosten gelden per gehele bestelling op één afleveradres.

RETOURNEREN

Heeft u een vraag of opmerking over het geleverde product? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 85 401 0907 of per e-mail: info@artambassadors.nl.

Retourneren van uw bestelling is mogelijk gedurende 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Hiervoor dient u eerst met de klantenservice contact op te nemen. Na het retourneren in originele verpakking, zullen wij de kwaliteit controleren en, mits onaangetast, het gehele aankoopbedrag (exclusief de kosten van terugzending) binnen 30 dagen terugstorten. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging aan de consument bij Art Ambassadors, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.